Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

RondjeNL

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Dineke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 26-07-2017 Voetreis naar ... (5)
  • 26-07-2017 Voorbereiding ... (1)
  • 19-06-2015 43e etappe ... (9)
  • 19-06-2015 42e etappe Anna ... (1)
  • 18-06-2015 41e etappe ... (4)

Statistieken

Dit dagboek is 14899 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag 10e etappe 't Zand - Hippolythushoef

Toon op kaart

15 mei 2015 | Door: Dineke

Aantal keer bekeken 204   Aantal reacties 5   Hippolytushoef, Nederland
a A

10e etappe 't Zand - Hippolythushoef

Vanmorgen om 8.00 uur begonnen tjonge, tjonge wat was het koud. Ja, eerst maar weer 4 km terug lopen naar het dorp 't Zand. In het dorp bij de Spar boodschappen gedaan voor mijn ontbijt en op het bankje bij de winkel opzitten eten. Dus om 09.15 uur aan mijn route begonnen. De route van vandaag was alleen maar door de polders met z'n lange wegen. De enige afwisseling was over de dijk langs het Amstelmeer die is 7 km lang. Via Hautkus naar Hippolythushoeve. Daar overnacht ik bij Marga en Jan Stoof. Heerlijk verwend met een drankje en heerlijk eten. Deze dag (te) veel km gelopen, morgen ga ik naar Den Oever dat is maar 5 km. Even een rustige dag voordat ik aan de Afsluitdijk begin. Groetjes Dineke

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (5)

15 mei 2015 22:50 | Door: Petra

Hoi Dineke, wat loop je toch goed, wat zal je vannacht lekker slapen bij Marga en Jan na dat lekkere eten!! Eerlijk verdient hoor! De groetjes en een lekkere rustige loopdag morgen!

15 mei 2015 22:55 | Door: Janvanderlely

Hoi Dineke,
Kkkkkoud vanochtend? En dan nog 4 km voor je wat brandstof binnen krijgt. Wel afzien dan. Nu zaterdag maar 5 km? Makkie, voor jou. Dan de Afsluitdijk. Een saai eind! Veel plezier in Friesland. Ga je de koeien daar tellen?
Dagboek nu al 1188 keer bekeken. Je ben wel populair.
Wandelt ze,
Vriendelijke groeten,
Jan V d lely

15 mei 2015 23:04 | Door: Joke

Lekkere even een makkelijke dag morgen,lekker een visisie kopen in Den Oever! Hopelijk ga je nog van lange lege dijken houden,noord Friesland heeft nog wat voor je te goed. Veel plezier verder!

16 mei 2015 08:26 | Door: reja

Heb je nog tijd om Jan en Marga de groeten te doen? Misschien ben je vanmorgen ook wel wat later gestart. Na de koffie bv. Wat zul je lekker geslapen hebben! Mag ook wel weer eens na 10 dagen lopen.
Groetjes.

16 mei 2015 14:49 | Door: Nel roskam

Hoi ,dineke,
We lezen elke dag met plezier je dagboek. Hoeveel km loop je gemiddeld op een dag?
Wij hebben twee weken geleden met de AUTO de afsluitdijk nog over geweest. Wat een eind. Gelukkig voor jou dat je halverwege even iets kan eten en drinken. Blik op oneindig en lopen maar. Friesland is weer prachtig.
Gr van Hans en nel